OVER

ONS

Onze leraren hebben allemaal deelgenomen aan wedstrijden in verschillende disciplines of zijn nog actief als wedstrijd sporter, zij hebben daar veel voordelen van ondervonden die zij gebruiken in de sport maar ook in het dagelijks leven.

PROFESSIONEEL

ZELFVERTROUWEN

RESPECT

BUDO ACADEMY PHYSICAL ERMELO

LEVEN

MET

TOEWIJDING

Het leven draait niet om een kast vol prijzen. Maar om te leren hoe je moet omgaan met emoties, discipline, doorzettingsvermogen, volharding en toewijding. De overwinning op jezelf, waardoor je groeit !

ONTMOET ONZE LERAREN

Ons team bestaat uit gedreven sporters die het beste in jullie naar boven willen halen. Aandacht, zorg en persoonlijke begeleiding staan hierbij centraal.

Erik
Erik
Mijn passie is het doorgeven van mijn kennis op fysiek en mentaal gebied aan de allerkleinste en de grootste kampioenen en alles wat daartussen zit. Bij mij is iedereen gelijk van groot tot klein, recreant of kampioen.
Budo is my way of life.
Thomas
Thomas
Marcel
Marcel
Davey
Davey

LEES HIER MEER OVER ONZE LERAREN

Erik:

Ik ben al mijn hele leven bezig met vechtsport. Als kind begonnen met Judo en Kempo karate later kickboksen en Thaiboksen en Yoseikan Ju Jutsu.
Judo en met name het Newaza (grondgevecht) hebben mij altijd het meest aangesproken. Vanuit het Kosen Judo ben ik mij gaan verdiepen in Braziliaans Jiu Jitsu zo’n 15 jaar geleden. In mijn periode bij het Korps Mariniers (7 jaar) heb ik erg veel aan boksen gedaan.

Op het Cios ben ik geslaagd voor mijn judo leraar B diploma en heb mij daarna verder ontwikkeld als leraar in verschillende disciplines zoals grappling, Kickboksen, MMA, hand to hand fighting en PSD (Practical Self Defence)

In mijn jeugd jaren tot 18 jaar heb ik veel wedstrijden gedaan, wat helaas niet meer mogelijk was toen mijn carrière bij het Korps Mariniers begon. In 2010 (42 jaar) heb ik mijn laatste grappling wedstrijd gedraaid om mij daarna helemaal te richten op het begeleiden van mijn leerlingen met zeer goed resultaat.