ONZE

VISIE

De visie van Budo Academy Physical Ermelo staat voor het gegeven dat een ieder op zijn niveau de aandacht krijgt die hij verdient. Alle niveau’s helpen elkaar om op een hoger plan te komen. Door de aanwezigheid van gevorderden die al langer trainen is het voor beginners mogelijk om in korte tijd vorderingen te maken.

DOORZETTINGSVERMOGEN

DISCIPLINE

LOYALITEIT & RESPECT

BUDO ACADEMY PHYSICAL ERMELO

LEVEN

MET

TOEWIJDING

Het leven draait niet om een kast vol prijzen. Maar om te leren hoe je moet omgaan met emoties, discipline, doorzettingsvermogen, volharding en toewijding. De overwinning op jezelf, waardoor je groeit !

VISIE

Door middel van Budo, vecht/ verdediging sporten kun je zowel als kind als volwassene een enorme groei maken in jouw ontwikkeling.

Door het trainen van één of meerdere van onze disciplines kun je zowel fysiek als mentaal grote stappen maken.

Onze leraren hebben allemaal deelgenomen aan wedstrijden in verschillende disciplines of zijn nog actief als wedstrijd sporter. Zij hebben daar veel voordelen van ondervonden die zij gebruiken in de sport maar ook in het dagelijks leven.

Het omgaan met emoties, discipline, doorzettingsvermogen, volharding, toewijding, loyaliteit, en kameraadschap zijn de kernbeginselen van onze school.

Onze leraren staan in dienst van de leerlingen en niet andersom.